Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beleef de Spelen in Den Haag!

Beleef de Spelen in Den Haag!

Olympic Experience

Cheer!

Kom van 6 tot en met 21 augustus naar de Olympic Experience in Den Haag! Het sportstrand van Den Haag verandert tijdens de Spelen in een Olympisch Rio waar jij, als ultieme sportfan, kunt sporten, sport kijken en sport beleven.

Deel dit artikel op social media

De Olympic Experience biedt sportfans - jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Den Haag de Olympische Spelen en de verrichtingen van TeamNL optimaal te beleven. Het Scheveningse strand verandert dan in een Olympisch Rio met allerlei activiteiten die zijn gericht op sporten, sport kijken en sport beleven.

De Olympic Experience biedt dagelijks ruimte aan 6.000 bezoekers. Overdag kun je zelf allerlei sporten beoefenen, onder begeleiding van 30 verschillende sportbonden. In de namiddag en avond kun je live de Olympische Spelen volgen op grote TV schermen en TeamNL aanmoedigen, inclusief voor- en nabeschouwingen, entertainment en de aanwezigheid van oud-topsporters en Olympiërs. Ook wordt er live geschakeld met onder andere het Holland Heineken House in Rio.

Kaarten voor de Olympic Experience zijn te koop via deze site. De toegangsprijs voor volwassenen is 10 euro, voor kinderen en jongeren tot 18 jaar 5 euro. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis naar binnen.

Tijdens de Spelen van Rio is het sportstrand van Den Haag de thuisbasis van TeamNL!

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!