Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Koelizjnikov en Nuis herhalen kunststukje van zaterdag

Koelizjnikov en Nuis herhalen kunststukje van zaterdag

Cheer!

STAVANGER - Pavel Koelizjnikov en Kjeld Nuis hebben in Stavanger opnieuw een prachtig gevecht op het ijs neergelegd. Net als zaterdag tijdens de eerste 1.000 meter, trok de Rus op de tweede 1.000 meter weer aan het langste eind.

Deel dit artikel op social media

Ook de tijden waren bijna exact hetzelfde. Koelizjnikov won opnieuw in 1.08,10 en Nuis was ditmaal 0,01 seconde langzamer dan zaterdag. De Nederlander, die weer de laatste binnenbocht had, finishte nu in 1.08,13.

Het brons was voor Thomas Krol. Hij reed een sterke rit en kwam in 1.08,52 over de eindstreep. Voor Krol is het de tweede podiumplaats in de wereldbeker. Vorig seizoen werd hij derde tijdens de 1.500 meter in Berlijn.

In de wereldbekerstand is Koelizjnikov Nuis gepasseerd. Ze hebben wel evenveel punten (480), maar omdat de Rus meer overwinningen heeft behaald (vier) staat hij aan de leiding.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!