Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Indoorrecord Femke Pluim met polsstok

Indoorrecord Femke Pluim met polsstok

RoadToRio

Cheer!

Polsstokhoogspringster Femke Pluim heeft bij indoorwedstrijden in Gent haar eigen nationale record verbeterd. Pluim bedwong in de Belgische stad een hoogte van 4,50 meter en dat was 3 centimeter meer dan haar uit februari 2015 stammende record.

Deel dit artikel op social media

Pluim, die al zeker is van deelname aan de Olympische Spelen in Rio, heeft ook het record in de buitenlucht in handen met 4,55 meter. Dat record vestigde zij vorig jaar augustus bij de NK atletiek in Amsterdam.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Femke aan!