Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hogenkamp verder, Kerkhove klaar

Hogenkamp verder, Kerkhove klaar

RoadToRio

Cheer!

MELBOURNE - Richél Hogenkamp heeft de derde ronde van het kwalificatietoernooi voor de Australian Open bereikt. De tennisster uit Doetinchem was met 6-1, 6-3 te sterk voor de Française Stéphanie Foretz.

Deel dit artikel op social media

Om het hoofdtoernooi te bereiken moet Hogenkamp deze ronde nog doorkomen. Daarin is Wang Qiang de tegenstander. De voor het kwalificatietoernooi als eerste geplaatste Chinese versloeg haar landgenote Yang Zhaoxuan in drie sets: 6-4, 5-7, 6-2.

Voor Lesley Kerkhove was de tweede ronde het eindstation. De Zeeuwse ging met 7-5, 6-2 onderuit tegen Viktorija Golubic uit Zwitserland.

Eerder werden Cindy Burger en Igor Sijsling al uitgeschakeld in Melbourne. Robin Haase, Thiemo de Bakker en Kiki Bertens zijn direct geplaatst voor het hoofdtoernooi.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Richel aan!