Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeysters te sterk voor Duitsland

Hockeysters te sterk voor Duitsland

RoadToRio

Cheer!

SINGAPORE - De Nederlandse hockeysters hebben vrijdag bij de TPG Tri-Series, een oefentoernooi in Singapore, met 3-0 gewonnen van Duitsland. 

Deel dit artikel op social media

Eerder deze week kwam Oranje tegen Duitsland niet verder dan 0-0. Bondscoach Alyson Annan zag Ginella Zerbo (tweemaal in het eerste kwart) en Lidewij Welten (ook nog voor rust) scoren. Oranje speelt zaterdag nogmaals tegen Australië. Het eerste duel met de Australische vrouwen won Nederland met 2-0.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!