Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeysters in oefenduel te sterk voor Zuid-Korea

Hockeysters in oefenduel te sterk voor Zuid-Korea

RoadToRio

Cheer!

SINGAPORE - De Oranje Dames hebben dinsdag tijdens hun trainingsstage in Singapore een oefenwedstrijd van Zuid-Korea gewonnen.

Deel dit artikel op social media

De ploeg van Alyson Annan was met 2-0 te sterk voor de Aziaten. Kitty van Male en Kelly Jonker maakten de doelpunten.

Donderdag spelen de Oranje Dames een oefenwedstrijd tegen Australië. Daarnaast nemen ze van 18 tot en met 23 januari deel aan het TPG Tri-Series testtoernooi, waar ook Australië en Duitsland aan meedoen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kitty, Naomi, Willemijn, Frederique, Carlien, Margot, Eva, Ellen, Kelly, Marloes, Maartje, Laurien, Caia, Valerie, Larissa, Laura, Maartje, Michelle, Joyce, Anne, Maria, Xan, Lidewij, Ginella en Alyson aan!