Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyers openen oefenreeks met zege

Hockeyers openen oefenreeks met zege

RoadToRio

Cheer!

MAR DEL PLATA - De Nederlandse hockeyers hebben in Mar del Plata de eerste oefeninterland tegen Argentinië gewonnen. Oranje zegevierde met 2-1. Robbert Kemperman en Jeroen Hertzberger scoorden voor het Nederlands team.

Deel dit artikel op social media

De ploeg van bondscoach Max Caldas, zelf oud-international van Argentinië, speelt deze week nog drie keer tegen het gastland. Oranje is in Zuid-Amerika op trainingskamp ter voorbereiding op de Olympische Spelen, in augustus in Rio de Janeiro.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robert, Robbert, Jeroen, Bob, Mink, Roel, Glenn, Billy, Bjorn, Lars, Sander, Jaap, Max, Valentin, Sander, Seve, Pirmin, Rogier, Jelle, Niek, Hidde en Jorrit aan!