Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handbalinterland Nederland-Spanje uitverkocht

Handbalinterland Nederland-Spanje uitverkocht

RoadToRio

Cheer!

OOSTERBEEK - De populariteit van het Nederlands dameshandbalteam is een maand na het succesvolle WK waar zilver werd behaald, nog altijd inmens. Binnen 25 uur na de start van de voorverkoop voor de EK-kwalificatiewedstrijd op 9 maart tegen Spanje is er geen kaartje meer te koop. In Topsportcentrum Almere zullen alle 2200 beschikbare plaatsen bezet zijn.

Deel dit artikel op social media

Het is nog niet eerder in Nederland voorgekomen dat er voor een handbalduel in zo’n kort tijdsbestek zoveel entreebewijzen werden verkocht.

"Super om te merken dat er zoveel interesse is! En dat het handbal nu echt leeft in Nederland'', reageert aanvoerster Danick Snelder op de grote belangstelling. "We hopen dit goede gevoel zo door te kunnen zetten en ook tegen Spanje weer een goede prestatie te leveren''.

De volgende kans om het Nederlands damesteam in Nederland tijdens een competitieve wedstrijd aan het werk te zien, zal zijn op zaterdag 4 juni 2016. Op deze dag organiseert het Nederlands Handbal Verbond (NHV) de tweede Nationale Handbaldag.

De Nationale Handbaldag bestaat uit het Lotto handbalcongres, de algemene ledenvergadering (ALV), een breedtesportactiviteit. De dag wordt sportief afgesloten met de EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands damesteam tegen Oostenrijk.

De inhoud van het programma en de locatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Danick, Nycke, Angela, Jessy, Sanne, Estavana, Lynn, Tess, Marieke, Martine, Yvette, Debbie, Lois, Michelle en Laura aan!