Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Griffioen en Van Koot in finale Australian Open

Griffioen en Van Koot in finale Australian Open

Paralympisch RoadToRio

Cheer!

MELBOURNE – Het rolstoeltennistoernooi van de Australian Open krijgt bij de vrouwen een Nederlandse winnares. Jiske Griffioen en Aniek van Koot wonnen afgelopen nacht allebei hun halve finale en komen elkaar nu tegen in de eindstrijd.

Deel dit artikel op social media

Titelverdedigster Griffioen versloeg in de halve finale landgenote Marjolein Buis met 6-2, 6-2. In de andere halve finale nam Aniek van Koot het op tegen de Japanse Yui Kamiji. Van Koot klopte de nummer twee van de wereld met 7-5, 7-5.  

 Griffioen / Van Koot en Marjolein Buis (met Yui Kamiji) zitten ook in de finale van het dubbelspel.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jiske, Aniek, Marjolein en Maikel aan!