Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Golfer Huizing houdt zicht op toptwintig

Golfer Huizing houdt zicht op toptwintig

RoadToRio

Cheer!

JOHANNESBURG - Daan Huizing heeft op het Joburg Open in Zuid-Afrika nog altijd zicht op een goede notering in het eindklassement. De golfer staat na drie van de vier dagen op de gedeelde 24ste plaats. Huizing haalde vrijdag de cut door een prima ronde van -4 op de West Course in Johannesburg.

Deel dit artikel op social media

Zaterdag volgde een ronde van -1 op de East Course. Huizing sloeg weliswaar twee bogeys, maar drie birdies brachten hem toch op -1, goed voor een totaalscore van 208. Het verschil met de top-20 is slechts één slag.

De Zuid-Afrikanen Zander Lombard en Haydn Porteus en de Engelsman Anthony Wall beginnen zondag als klassementsleiders aan de slotdag. Zij hebben allen 200 slagen, vijftien onder par.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Daan aan!