Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Entertainment

Entertainment

Olympic Experience

Cheer!

Crazy Piano's is de huisband tijdens de Olympic Experience. De Crazy muzikanten zetten in de avonduren de Olympic Experience volledig op zijn kop met hun talent op de piano, drum en saxofoon! Ook de Radio538 DJ's zijn van de partij. Zij rijgen de vetste beats aan elkaar om feestje te bouwen. Ook Nielson zal zijn nummer Hoogste versnelling, hét motivatielied voor TeamNL, op het strand van Den Haag ten gehore brengen! 

Deel dit artikel op social media

Crazy Piano's 

Nielson 

Radio538 DJ's on Tour

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!