Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Echt Oranje

Echt Oranje

RoadToRio

Cheer!

2016 is het Olympische en Paralympische jaar. Maar onze reis naar Rio is al lang begonnen. En als we op de Olympische en Paralympische Spelen de prestatie van ons leven willen neerzetten, moet het elke dag sneller, hoger, sterker. Samen zijn wij TeamNL.

Deel dit artikel op social media

Registreer je nu en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram om te ontdekken hoe het nu echt is om sporter te zijn van TeamNL. Omdat TeamNL ook van jou is kan je, door een eigen inlog te maken, je eigen TeamNL maken. Volg jouw favoriete sporters, stel reminders in voor wedstrijden die je niet wilt missen, en krijg voorrang op mooie aanbieding op bijzondere toegangsbewijzen en merchandising.

Als je de TeamNL-app downloadt, kun je daar met dezelfde gegevens inloggen.

        

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Niek, Dafne, Ranomi, Epke, Naomi, Marlou, Dorian, Dex en Lilian aan!