Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Degelijke openingsronde Huizing in Joburg Open

Degelijke openingsronde Huizing in Joburg Open

RoadToRio

Cheer!

JOHANNESBURG - Daan Huizing is het Joburg Open begonnen met een ronde 70 (-2). De 25-jarige golfer staat daarmee op de gedeelde 38e plaats. Het Joburg Open kent een groot deelnemersveld van 210 spelers. De eerste twee dagen speelt iedereen een ronde op de East Course en een ronde op de West Course van de Royal Johannesburg & Kensington Golf Club.

Deel dit artikel op social media

Daan Huizing, de enige Nederlander in het toernooi, speelde zijn eerste ronde op de East Course, op papier de moeilijkere van de twee banen. Met een ronde 70 (-2) deed Huizing het dan ook prima. De Nederlander maakte wel vijf bogeys, maar hij zette er ook zeven birdies tegenover.

Huizing bezet de gedeelde 38e plaats, op vijf slagen van leider Justin Walters die op de East Course een fraaie 65 liet noteren. Brandon Stone, afgelopen week winnaar van het Zuid-Afrikaans Open, kwam op de West Course tot een score van -2. Ernie Els had op dezelfde baan een slag meer nodig.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Daan aan!