Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Deelstra wint Mastboscross in Breda

Deelstra wint Mastboscross in Breda

RoadToRio

Cheer!

BREDA - Atlete Andrea Deelstra heeft de Mastboscross in Breda, de vierde wedstrijd uit het Crosscircuit, gewonnen. De Groningse atlete bleef in de race over ruim 7,6 kilometer de Britse Stephanie Barnes acht seconden voor aan de finish. Ruth van der Meijden eindigde als derde op achttien seconden.

Deel dit artikel op social media

Deelstra, die in augustus de olympische marathon in Rio loopt, voelde zich voldoende hersteld van een voetblessure om de strijd in de modder aan te gaan. De kwetsuur had haar de afgelopen weken van deelname aan de EK veldlopen, de Sylvestercross en de Halve marathon van Egmond weerhouden.

Mannen

Tom Wiggers was de beste Nederlander in de lange cross bij de mannen. Hij werd vijfde in de wedstrijd over 10,3 kilometer in 32.19 minuten. De Haarlemse atleet kwam een halve minuut na de Franse winnaar Charles Ogari binnen. De Marokkaan Hamid el Mouaziz eindigde als tweede, de Belg Koen Naert liep naar de derde plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Andrea aan!