Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De Week Van: De hockeymannen

De Week Van: De hockeymannen

RoadToRio

Cheer!

PAPENDAL - Blue Monday of niet, vandaag maken wij jullie maandag een stuk leuker met #DeWeekVan: De hockeymannen! Elke maandag blikken we terug op een week van onze topsporters via social media. De hockeyheren zijn vorige week vertrokken naar Rio voor een trainingsstage. Behalve dagelijks trainen, verkenden de mannen ook de stad waar het later dit jaar moet gebeuren. Wij verzamelden de leukste beelden!

Deel dit artikel op social media

Dinsdag
De heren hebben er duidelijk zin in: Robbert Kemperman, Sander de Wijn, Jorrit Croon en Jaap Stockmann delen enthousiaste selfies in het vliegtuig.

Woensdag
Eenmaal aangekomen en een beetje uitgeslapen gaan de heren Rio ontdekken met een ‘Tour de Rio’. Er wordt uit kokosnoten gedronken voor de Corcovado en heerlijk gefietst langs de Copacabana! Als echte Hollanders op de fiets in Rio, stilzitten doen de mannen in ieder geval niet!

 

Op woensdag gaat het team ook langs het NOC*NSF-huis in Rio. Daar worden zij ontvangen door zeilster Marit Bouwmeester! Dat is nog eens een gezellige boel zo!
Donderdag
Net als op de andere dagen wordt er ook donderdag druk getraind. Dat is immers de reden waarom de heren in Rio zijn: keihard trainen en op die manier werken aan hun #RoadToRio!

Vrijdag
Vrijdag wandelen de heren over de berg Corcovado naar het reusachtige standbeeld van Jezus. Jeroen Hertzberger maakt na de tocht voldaan een mooie selfie met het standbeeld.

 

Zaterdag
Zaterdag is alweer de laatste dag voor de heren in Rio. Na een aantal trainingen onder warme weersomstandigheden in het Olympisch Stadion en na het maken van nog een aantal mooie foto’s in de favela’s, gaat de ploeg op weg naar Argentinië voor het vervolg van hun trainingsstage.

 

 

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robert, Robbert, Bob, Lars, Jeroen, Sander, Bjorn, Jaap, Roel, Billy, Glenn, Valentin, Sander, Seve, Pirmin, Mink, Rogier, Jelle, Niek, Hidde en Max aan!