Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De Bakker en Haase uitgeschakeld in Auckland

De Bakker en Haase uitgeschakeld in Auckland

RoadToRio

Cheer!

AUCKLAND - Robin Haase en Thiemo de Bakker zijn op het ATP-toernooi in Auckland uitgeschakeld in de tweede ronde. Haase moest zijn meerdere erkennen in de Zuid-Afrikaan Kevin Anderson: 7-6 (8), 7-6 (5). De Bakker ging kansloos onderuit (6-1, 6-1) tegen Fabio Fognini uit Italië.

Deel dit artikel op social media

Haase verkocht zijn huid tegen Anderson, de nummer vier van de plaatsingslijst, duur, maar maakte op de beslissende momenten fouten. Zo miste hij in de eerste tiebreak twee setpoints op de service van de Zuid-Afrikaan en sloeg hij bij de stand van 9-8 een dubbele fout.

In de tweede set kwam Haase terug van een 5-3 achterstand, onder meer door een love-game op de service van Anderson. In de tiebreak gaf hij echter een 4-1 voorsprong uit handen.

De Bakker kon geen vuist maken tegen Fognini. Binnen een uur was de partij tegen de Italiaan voorbij.

De Bakker was via de kwalificaties tot het hoofdschema van het toernooi doorgedrongen. Daarin won hij in de eerste ronde nog eenvoudig van de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas: 6-3 6-4. De tweede ronde bleek zijn eindstation.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin en Thiemo aan!