Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bronzen World Cup-debuut zitskiër Jeroen Kampschreur

Bronzen World Cup-debuut zitskiër Jeroen Kampschreur

EK en WK

Cheer!

KRANSJKA GORA - Zitskiër Jeroen Kampschreur verkeert momenteel in grote vorm. Waar het 16-jarige talent eerder dit seizoen voor het eerst het podium haalde bij Europa Cup-wedstrijden, deed hij daar vandaag nog een flinke schep bovenop. Bij zijn World Cup-debuut in het Sloveense Kransjka Gora pakte Kampschreur brons op de reuzenslalom.

Deel dit artikel op social media

 De eerste run op de piste waar de valide topskiërs ook regelmatig een World Cup afwerken, resulteerde in een vierde plaats. Kampschreur wist vervolgens in de tweede run nog een plek te stijgen (derde in 2.09,92). Alleen de Canadees Kurt Oatway (2.07,74) en de Amerikaan Tyler Walker (2.08,25) deden het nog beter.

Bij de vrouwen kwam Anna Jochemsen in actie in Slovenië. Zij belandde op de reuzenslalom met een vierde plaats net naast het podium.

Lees meer op de site van de NSkiV.  

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!