Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Waterpoloërs winnen toernooi in Istanbul

Waterpoloërs winnen toernooi in Istanbul

RoadToRio

Cheer!

ISTANBUL - Met het Europees kampioenschap in het vooruitzicht, hebben de Nederlandse waterpoloërs de Istanbul Cup binnengesleept. Na overwinningen op Roemenië (12-6) en gastland Turkije (12-7) was Georgië woensdag ook een maatje te klein voor het mannenteam. 

Deel dit artikel op social media

Oranje won de finale met 14-9. Het toernooi in de Turkse stad geldt als een voorbereidingstoernooi op het EK.

"We gingen elke wedstrijd beter spelen. Dat geeft veel vertrouwen voor het EK", reageerde een tevreden bondscoach Robin van Galen. Als voorbereiding op het EK oefent de ploeg nog twee keer tegen Georgië.

Op 10 januari begint het kampioenschap om de Europese titel. Daar gaat de ploeg van coach Van Galen op jacht naar een ticket voor het OKT. Daarvoor moeten ze bij de beste twaalf landen van Europa eindigen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin, Robin, Lars, Lars, Eelco, Ruben, Roeland, Luuk, Yoran, Joep en Ruud aan!