Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ook Van Riessen rijdt NK, maar niet op het ijs

Ook Van Riessen rijdt NK, maar niet op het ijs

RoadToRio

Cheer!

ALKMAAR - Laurine van Riessen heeft de Nederlandse titel op de 500 meter veroverd. Dat is de eerste keer in de loopbaan van de 28-jarige, die al wel twee keer zilver won. Maar dat was op het ijs, het goud heeft ze nu op het hout gepakt.

Deel dit artikel op social media

Want terwijl haar voormalige ploeggenoten om de nationale titels streden in Thialf, deed oud-schaatsster Laurine van Riessen dat op de wielerbaan in Alkmaar. En met succes dus.

Heimwee naar haar vorige sportbestaan heeft ze dan ook niet. Hoewel: "Soms mis ik het schaatsen. Zeker nu het op televisie te zien is, maar het baanwielrennen vind ik ook hartstikke mooi", aldus Van Riessen met een lach.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Laurine aan!