Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlands succes bij International Diving Meet

Nederlands succes bij International Diving Meet

RoadToRio

Cheer!

EINDHOVEN - Van 4 tot en met 6 december was de International Diving Meet in Eindhoven. Hierbij was meermaals Nederlands succes.

Deel dit artikel op social media

Yorick de Bruijn won goud op de driemeterplank. Voor Joey van Etten was er een zesde plaats, Dylan Vork werd 12e. Pascal Faatz won bij zijn eerste seniorentoernooi meteen zilver op het 10 meter platform. Hij kreeg de medaille hij uitgereikt door Uschi Freitag en Inge Jansen.

Uschi Freitag en Inge Jansen waren zelf ook succesvol. Samen wonnen ze de driemeter synchroon, voor het Finse duo Taina Karvonen en Iira Laatuenn. Freitag won ook de driemeterplank, voor Jansen. Daphne Wils werd hier zesde en Lianne Steeman tiende. Celine van Duijn behaalde een gouden medaille op het platform. Noor Lanen werd vierde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Yorick en Uschi aan!