Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten eindigt als 24ste in Thailand

Luiten eindigt als 24ste in Thailand

RoadToRio

Cheer!

BANGKOK - Joost Luiten heeft het jaar in mineur afgesloten. De 29-jarige Bleiswijker eindigde het Thailand Golf Championship met een ronde van 73 slagen, waarmee hij wegzakte naar de gedeelde 24e plaats in de eindstand.

Deel dit artikel op social media

De winst ging naar Jamie Donaldson uit Wales, die met een totaal van 267 slagen met afstand de beste was.

Donaldson hield de Engelsman Lee Westwood en Clement Sordet uit Frankrijk drie slagen achter zich.

Luiten was op de golfbaan van Amata Spring begonnen met een hoopgevende ronde van 69 slagen, maar daarna ging het steeds minder. Na rondes van 70, 71 en 73 kwam de beste Nederlandse golfer bij zijn laatste toernooi van 2015 uit op een totaal van 283.

Luiten slaat in 2016 voor het eerst af bij het HSBC Golf Championship in Abu Dhabi, eind januari.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!