Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeysters op Spelen in groep bij Duitsland

Hockeysters op Spelen in groep bij Duitsland

RoadToRio

Cheer!

NIEUWEGEIN - De Nederlandse hockeysters moeten het in de groepsfase van het olympische toernooi, komend jaar in Rio de Janeiro, opnemen tegen Nieuw-Zeeland, Duitsland, China, Zuid-Korea en Spanje.

Deel dit artikel op social media

Van de zes ploegen plaatsen de beste vier zich voor de kwartfinales.

De andere groep bestaat uit Argentinië, Australië, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Japan en India. De indeling is gebaseerd op de meest recente ranking van de internationale hockeybond. Oranje verdedigt in Rio de olympische titel.

Heren
De Nederlandse heren zijn gekoppeld aan titelverdediger Duitsland, Argentinië, India, Ierland en Canada. De andere groep bestaat uit wereldkampioen Australië, Groot-Brittannië, België, Nieuw-Zeeland, Spanje en Brazilië.

Het exacte speelschema wordt in februari van 2016 bekendgemaakt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ellen, Naomi, Eva, Lidewij, Joyce, Kitty, Caia, Carlien, Jacky, Marloes, Frederique, Maartje, Maartje, Ginella en Maria aan!