Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Edward Gal tweede bij wereldbekerwedstrijd Salzburg

Edward Gal tweede bij wereldbekerwedstrijd Salzburg

RoadToRio

Cheer!

SALZBURG - Edward Gal is met Glock’s Voice op de tweede plaats geëindigd tijdens de Reem Acra FEI Wereldbekerstrijd in Salzburg. Gal moest de Duitse Isabell Werth voor zich dulden. Hans Peter Minderhoud verdiende wereldbekerpunten door als zevende te eindigen met de Glock’s Romanov.

Deel dit artikel op social media

Met de hengst Glock’s Voice eindigde Edward Gal in Salzburg op de tweede plaats in de kür op muziek, de vijfde wedstrijd van het seizoen van de Reem Acra FEI wereldbeker dressuur in Salzburg. Met een score van 80.900 procent waardeerden de juryleden het optreden van de combinatie, die de wereldbekerwedstrijd in Odense een paar weken geleden wist te winnen. Door de tweede plaats in de wereldbekerwedstrijd in Salzburg klimt Edward Gal naar de zevende plaats in de tussenstand van de wereldbeker.

Gals partner Hans Peter Minderhoud, vorige week met Glock’s Flirt in Stockholm winnaar van de wereldbekerwedstrijd, zadelde in Salzburg de hengst Glock’s Romanov. Met de imponerende hengst eindigde Minderhoud dit keer op de zevende plaats. Na de vijfde wedstrijd van het seizoen neemt Minderhoud de vierde plaats in in de tussenstand.


Uitslag Reem Acra FEI Wereldbekerwedstrijd kür op muziek, Salzburg

1. Isabell Werth (Dui), Don Jonhson FRH (v.Don Frederico), 84.125%
2. Edward Gal (Oosterbeek), Glock’s Voice (v.De Niro), 80.900%
3. Jessica von Bredow-Werndl (Dui), Unee BB (v.Gribaldi), 80.075%
7. Hans Peter Minderhoud (Oosterbeek), Glock’s Romanov (v.Rohdiamant), 75.825%


Tussenstand Reem Acra FEI wereldbeker, Westeuropese league, na 5 van de 9 wedstrijden

1. Patrick Kittel (Zwe), 54 pnt
2. Marcela Krinke Susmelj (Zwi), 52pnt
3. Jessica von Bredow-Werndl (Dui), 47 pnt
4. Hans Peter Minderhoud (Oosterbeek), 41 pnt
7. Edward Gal (Oosterbeek), 37 pnt

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Edward en Hans Peter aan!