Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dubbelslag Heemskerk en Verschuren bij Swim Cup

Dubbelslag Heemskerk en Verschuren bij Swim Cup

RoadToRio

Cheer!

AMSTERDAM - Femke Heemskerk heeft op de slotdag van de Swim Cup in Amsterdam de 100 meter vrije slag gewonnen. In de finale was de Zuid-Hollandse met 53,68 seconden bijna een seconde sneller dan Maud van der Meer, die met 54,62 seconden wel de limiet voor de EK in Londen van volgend jaar zwom.

Deel dit artikel op social media

Eerder won Heemskerk ook al de 200 meter vrije slag.

Dubbel Verschuren
Ook Sebastiaan Verschuren tekende voor een dubbelslag. Vrijdag won de Amsterdammer al de 100 meter vrije slag en zondag zegevierde hij ook op de 200 vrij. Met 1.46,64 seconden bleef hij Maarten Brzoskowski precies een seconde voor.

Brzoskowski dook met zijn tijd wel onder de EK-limiet.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Femke, Sebastiaan, Maud en Maarten aan!