Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Lichte mannenvier-zonder voor Rio bekend

Lichte mannenvier-zonder voor Rio bekend

RoadToRio

Cheer!

Bondscoach Mark Emke heeft de namen voor de LM4- (lichte mannenvier-zonder) bekend gemaakt. Bjorn van den Ende, Jort van Gennep, Tim Heijbrock en Joris Pijs zijn de vier die samen gaan strijden in Rio 2016.

Deel dit artikel op social media

We zijn heel erg blij dat we met z’n vieren door mogen,” vertelt Bjorn van den Ende. “Sinds 2014 trainen we al met elkaar, dus we kennen elkaar door en door. Afgelopen WK was natuurlijk fantastisch, een 5e plaats in de A-finale wat een rechtstreekse plaatsing voor de Spelen betekende. Doordat we nu al weten dat we samen in de boot zitten is het ook voor sponsoren veel interessanter. Je weet welke gezichten bij de LM4- horen.”

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tim, Bjorn, Joris en Jort aan!