Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeyteams gekwalificeerd voor Rio 2016

Hockeyteams gekwalificeerd voor Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – De Nederlandse vrouwen- en mannenhockeyploeg zijn gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016. NOC*NSF heeft de voordracht van de hockeybond gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

De vrouwen voldeden in juni van dit jaar met de eerste plaats tijdens de halve finales van de Hockey World League in Antwerpen aan de kwalificatie-eisen. De Nederlandse mannen stelden het ticket naar Rio veilig door in augustus in Londen de Europese titel op te eisen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!