Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Geen promotie voor Huizing

Geen promotie voor Huizing

RoadToRio

Cheer!

MUSCAT - Golfer Daan Huizing is er in de laatste ronde van de NBO Golf Classic Grand Final niet in geslaagd om een stunt uit te halen. Hij promoveert niet rechtstreeks naar de Europese Tour en zal moeten proberen om via de Qualifying School naar het hoogste niveau te komen.

Deel dit artikel op social media

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Daan aan!