Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Schoonspringster Uschi Freitag gekwalificeerd voor Rio

Schoonspringster Uschi Freitag gekwalificeerd voor Rio

Cheer!

ARNHEM - Schoonspringster Uschi Freitag is gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016 voor het onderdeel driemeterplank.

Deel dit artikel op social media

De zwembond KNZB heeft Freitag voorgedragen op basis van haar prestatie afgelopen weekend tijdens de wereldkampioenschappen in het Russische Kazan. De schoonspringster eindigde als negende, waar een plaats bij de beste twaalf als eis voor Rio 2016 geldt. NOC*NSF heeft de voordracht gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Uschi aan!