Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nadine Visser gekwalificeerd voor horden Rio

Nadine Visser gekwalificeerd voor horden Rio

Cheer!

ARNHEM – Atlete Nadine Visser heeft voldaan aan de kwalificatie-eis voor Rio 2016 op het onderdeel 100m horden. Daarmee komt zij in aanmerking om volgend jaar te worden uitgezonden naar de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

De 20-jarige meerkampster deed in augustus tijdens de WK atletiek in Beijing 12.81 seconden over de 100 meter horden, het openingsnummer van de zevenkamp. Daarmee voldeed de Noord-Hollandse zowel aan de internationale eis voor kwalificatie voor Rio 2016, als aan die van NOC*NSF.

Op basis van deze prestatie heeft de Atletiekunie Visser voor kwalificatie voorgedragen bij NOC*NSF. NOC*NSF heeft de voordracht getoetst en gehonoreerd. Visser voldeed eerder al aan de kwalificatie-eis voor Rio op de zevenkamp.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nadine aan!