Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De Road to Rio ligt open

De Road to Rio ligt open

Cheer!

Er zijn veel wegen die naar Rio leiden. Heel veel, duizenden atleten over de hele wereld zijn ieder met een eigen Road to Rio bezig. En alleen al in Nederland zijn er 528 Olympische en 232 Paralympische sporters elke dag aan het knallen, om echt hoger, echt sneller, en echt sterker te worden. 

Deel dit artikel op social media

Vanaf vandaag gaan we deze 'roads' met jullie delen. Omdat al deze sporters nu al een beetje deel zijn van TeamNL. Omdat wij als fans ons al een deel voelen van TeamNL. We gaan de verhalen van de sporters zelf vertellen, authentiek, zonder opsmuk, echt.

Echt Oranje.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!