Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Recurveteam gekwalificeerd voor Rio 2016

Recurveteam gekwalificeerd voor Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM – Het Nederlands heren recurve-team heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse handboogschutters behaalden eind juli de zesde plaats op het WK outdoor in Kopenhagen. Hiermee voldeed het team zowel aan de internationale eis om een plaats op de Spelen van Rio af te dwingen als aan de Nederlandse prestatie-eis. In beide gevallen was dat een plaats bij de eerste acht.

Op basis van deze prestatie heeft de Nederlandse Handboog Bond het team begin deze maand voor kwalificatie voorgedragen bij NOC*NSF. NOC*NSF heeft de voordracht getoetst en gehonoreerd.

De samenstelling van het team, dat bestaat uit drie man, wordt later ingevuld.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!