Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Holland Heineken House

Holland Heineken House

Holland Heineken House TeamNL Events

Cheer!

Ook tijdens de Olympische Spelen in Rio zal er weer een plek zijn voor iedereen die TeamNL een warm hart toe draagt. Het Holland Heineken House ligt in Ipanema, in het hart van Rio en is tijdens de Olympische Zomerspelen de ontmoetingsplaats voor TeamNL, familie en fans. 

Deel dit artikel op social media

Er worden zo’n 4.000 gasten in het Holland Heineken House verwacht die een legendarische ervaring wordt geboden. Het house is zeer centraal gelegen ten opzichte van de olympische zones Barra, Deodoro en Maracana en de zone Copacabana is op loopafstand, net als Ipanema dat andere legendarische strand. Het house ligt ook vrijwel tegen de Lagoa Rodrigo de Freitas, de venue voor het Olympische roeitoernooi. 

Wil je meer weten over het Holland Heineken House, check deze veel gestelde vragen.

Ga jij naar Rio toe, dan moet je ook zeker bij het Holland Heineken House langs komen. Kaarten voor het zijn per direct te bestellen op www.hollandheinekenhouse.nl/kaarten

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!