Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Windsurfer Dorian van Rijsselberghe gekwalificeerd voor Rio 2016

Windsurfer Dorian van Rijsselberghe gekwalificeerd voor Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Windsurfer Dorian van Rijsselberghe is gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016 in de RS:X-klasse.

Deel dit artikel op social media

Het Watersportverbond heeft de winnaar van Olympisch goud tijdens de Spelen van London 2012 voorgedragen voor kwalificatie op basis van zijn prestaties tijdens het WK van september 2014 in Santander (Spanje) en het Open Europees kampioenschap van juni 2015 in Palermo (Italië). Van Rijsselberghe werd op het WK zevende (vijfde plaats op de geschoonde ranglijst) en tweede op het Open EK.

Die prestaties voldoen aan de vastgestelde eisen voor kwalificatie. NOC*NSF heeft de voordracht van het Watersportverbond dan ook gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dorian aan!