Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Martina ook gekwalificeerd voor 100m Rio 2016

Martina ook gekwalificeerd voor 100m Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Churandy Martina is gekwalificeerd voor de 100 meter van de Olympische Spelen van Rio 2016. Eerder voldeed de atleet al aan de eisen voor een startplaats op de 200 meter.

Deel dit artikel op social media

De Atletiekunie droeg Martina voor op basis van zijn prestatie tijdens de Diamond League-meeting van Parijs op 4 juli. De sprinter liet een tijd klokken van 10.12 seconden, waar voor Rio 2016 een eis van 10.14 geldt. NOC*NSF heeft de voordracht van de Atletiekunie gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Churandy aan!