Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Windsurfster en Nacra-duo gekwalificeerd voor Rio

Windsurfster en Nacra-duo gekwalificeerd voor Rio

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - De zeilers Lilian de Geus, Mandy Mulder en Coen de Koning zijn gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016. NOC*NSF heeft de voordracht van het Watersportverbond gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Windsurfster Lilian de Geus voldeed aan de kwalificatie-eisen in de RS:X-klasse met een tiende plaats (8ste geschoond) op het WK in Santander in september 2014 en met haar eerste plaats tijdens de World Cup van Hyeres in april van dit jaar.

Het duo Coen de Koning/Mandy Mulder kwalificeerde zich in de Nacra 17 (multihull)-klasse met een 18e plaats (10e geschoond) op het WK van Santander 2014 en met een 2e plaats tijdens de World Cup van Hyères.

Eerder voldeed Marit Bouwmeester al aan de prestatie-eisen voor de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mandy, Coen en Lilian aan!