Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Olympische kwalificaties voor Churandy Martina en Susan Kuijken

Olympische kwalificaties voor Churandy Martina en Susan Kuijken

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Churandy Martina is gekwalificeerd voor Olympische Spelen van Rio 2016. De atleet voldeed aan de limiet op de 200 meter. Susan Kuijken, die zich al voor de 10.000 meter had gekwalificeerd, voldeed nu ook aan de limiet op de 5.000 meter. NOC*NSF heeft beide voordrachten voor kwalificatie van de Atletiekunie gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Churandy Martina bleef op 6 juni jl. in het Amerikaanse Monverde in een tijd van 20.37 onder de eis van Rio, die op 20.50 staat. Susan Kuijken liep op 11 juni jl. tijdens de Bislett Games van Oslo op de 5.000 meter een tijd van 15.07.38. Voor Rio 2016 geldt een limiet van 15.07.80.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Susan en Churandy aan!