Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hellenbrand mist finale in Bakoe

Hellenbrand mist finale in Bakoe

Cheer!

BAKOE - Peter Hellenbrand is er op de Europese Spelen in Bakoe niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van van het schieten met het 10 meter luchtgeweer. De Brabander eindigde als vijftiende met een score van 632.3 punten.

Deel dit artikel op social media

“Er stond hier een heel sterk deelnemersveld met enkele Olympisch kampioenen aan de start, dus ik wist dat ik top moest presteren. Het ging redelijk, maar net als het hele seizoen blijken er bij mij enkele technische dingen onder wedstrijdspanning niet helemaal optimaal te lopen.”

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Peter aan!