Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dafne Schippers gekwalificeerd voor Rio 2016

Dafne Schippers gekwalificeerd voor Rio 2016

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Atlete Dafne Schippers heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Rio 2016.

Deel dit artikel op social media

De 22-jarige Schippers liep op 24 mei jl. tijdens de FBK Games in Hengelo op de 100 meter een tijd van 10.94 en bleef daarmee onder de voor Rio 2016 vereiste 11.19. NOC*NSF heeft de voordracht voor kwalificatie van de Atletiekunie hiervoor gehonoreerd.

Eerder kwalificeerden de atletes Sifan Hassan (1.500 meter), Maureen Koster (5.000 meter) en Susan Kuijken en Jip Vastenburg (beiden 10.000) meter zich voor het Olympische atletiektoernooi.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dafne aan!