Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

TeamNL in de klas

TeamNL in de klas

Cheer!

Jaarlijks wordt op 23 juni in meer dan 160 landen wereldwijd Olympic Day gevierd. Op deze bijzondere dag wordt de geboorte van de moderne Olympische Spelen herdacht. De Olympische waarden, excelleren (IK), respect (JIJ) en vriendschap (WIJ) staan hierbij centraal. In de week van 20 tot en met 24 juni geven topsporters, Olympische en Paralympische sporters een spreekbeurt op basisscholen over hun dromen, hoogtepunten en Olympische ervaring. In voorgaande edities hebben al vele Olympische en Paralympische sporters scholen bezocht.

 

Deel dit artikel op social media

De sporters zijn zelf ooit ook als kind begonnen met dromen, hoe leuk is het dan om deze sporters kinderen te zien inspireren?

TeamNL In de klas is onderdeel van Olympische Educatie, binnen NOC*NSF. Naast de viering van Olympic Day is er op de website www.nocnsf.nl/educatie ook veel informatie te vinden om Olympische lessen te geven op een basisschool.  Deze zomer staat helemaal in het teken van Rio de Janeiro, dat van 5 tot en met 21 augustus de thuishaven van de Olympische Spelen is en van 7 tot en met 18 september van de Paralympische spelen.

Van 5 tot en met 20 augustus wordt speciaal voor de thuisblijvers de Olympic Experience georganiseerd. Naast live beelden van de Spelen, zijn er ook allerlei sportieve activiteiten voor het hele gezin!

Sportieve groet,
Team Olympic Day 2016

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!